Izrada nameštaja po meri

MM Commerce, Beogradska bb, Ćuprija

Sve informacije možete dobiti telefonom na broj 035/8476-320

Ugradna i samostojeća tehnika

Sve ste lepo osmislili u novoj kuhinji, ali vam se ne dopada što se frižider ili štednjak ne uklapaju tako savršeno? Ne brinite, uz nameštaj po meri svim svojim klijentima nudimo i mogućnost instalacije ugradne i samostojeće tehnike proizvođača Gorenje koja će se savršeno uklopiti uz vašu novu kuhinju.

Svi Gorenje uređaji u našoj ponudi su energetske klase A i imaju petogodišnju garanciju. Pored kompanije Gorenje, nudimo vam i ugradnju uređaja drugih svetskih proizvođača.

5 godina garancije za kućne aparate Gorenje

5 godina garancijeKupujete novi kućni aparat - veliku pomoć u svakodnevnom životu. Birate nešto što je lepo, moderno, funkcionalno, prihvatljivo. Uklapate u ambijent svoga doma, svoj životni stil i budžet. Razmišljate o sitnicama.

Razmišljajte i o budućnosti.

Ne zaboravite na garanciju, koju vam može obezbediti samo dokazani kvalitet.
Ne zaboravite na stručnu servisnu mrežu, koja će biti uz vas i danas i sutra, ali i dugi niz godina u kojima vaš aparat mora da radi savršeno.

Zamislite…

Godine prolaze, a aparat, na vaše zadovoljstvo, i dalje radi besprekorno. Kvalitet rada velikih kućnih aparata Gorenje - ostaje isti. To vam obezbeđuju Gorenje i višegodišnja garancija.

Posle dugog niza godina korišćenja, vi ćete i dalje uživati u lepoti dizajna i visoke tehnologije. Ako se ipak nešto dogodi, na raspolaganju vam je najveća i najsavremenija servisna mreža Gorenje, koja vam osigurava bezbrižnost i posle garancije.

Šta znače dvogodišnja i petogodišnja produžena garancija?

Zakonom propisana garancija u Srbiji za velike kućne aparate je 1 godina. Gorenje je u aprilu 2005. produžilo zakonom propisanu jednogodišnju garanciju na 5 godina, kada su u pitanju veliki kućni aparati. Pošto produžena garancija znači da ona počinje danom isteka zakonom propisane garancije (od godinu dana) mogla bi se naznačiti kao 1 + 4 (produžena petogodišnja garancija). Sa svojom produženom garancijom Gorenje se obavezuje, da će na poziv kupca besplatno otkloniti sve funkcionalne kvarove na proizvodu do kojih je došlo u propisanom garantnom roku tokom korišćenja aparata.

Gorenje Servis je tu da Vam izađe u susret. Servis vrši snabdevanje i prodaju originalnih rezervnih delova iz Gorenje asortimana, a serviser Gorenja uvek će ugraditi isključivo originalan rezervni deo.

Gorenje katalozi

katalog katalog katalog katalog

Pogledajte kataloge Gorenje tehnike na zvaničnom sajtu uvoznika - www.gorenje.rs/katalozi